Trabzon’da arkadaşını ölü olarak hastaneye bırakan şahısla ilgili yeni gelişme

Trabzon’da arkadaşını hastaneye ölü olarak bırakan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Trabzon’da arkadaşını ölü olarak hastaneye bırakan şahısla ilgili yeni gelişme

Haber: Şükrü Üçüncü - Trabzon’un Ortahisar ilçesinde özel bir hastaneye arkadaşı tarafından ölü olarak getirilen Ö.S.’nin uyuşturucudan öldüğü ileri sürülürken kendisini hastaneye bıraktıktan sonra kaçtığı iddia edilen arkadaşı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Pazar gecesi meydana gelen olayda  17 yaşında ki Ö.S. arkadaşı F.K. tarafından özel bir hastanenin aciline bırakıldı. F.K. daha sonra hastaneden ayrıldı. Hastanenin acil servisine getirildiğinde hayatını kaybetmiş olan Ö.S.’nin cansız bedeni Trabzon adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılan ön otopsisinde Ö.S.’nin “uyarıcı maddeye bağlı kalp krizi” geçirdiği tanısı konuldu.

Kendisini hastaneye bırakan F.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerine getirildi. Şahıs burada vermiş olduğu ifadede ise; 2 tane uyuşturucu hap kullandıklarını ve bu hapları Ö.S.’nin aldığını ileri sürdü. Narkotik Şube Müdürlüğüne sevk edilen F.K. üzerine şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Olayla alakalı çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Trabzon’da arkadaşını ölü olarak hastaneye bırakan şahısla ilgili yeni gelişme

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler