Trabzon'da Araç Denize Düştü!

Gerçekleşen kaza ilçenin Akçakale Liman sahasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, liman sahasında park halinde bulunan özel araç, henüz bilinmeyen bir nedenle denize düştü. Çevredekiler durumu görerek denize atlarken, denize düşen araç içerisinde bu

Trabzon'da Araç Denize Düştü!
Gerçekleşen kaza ilçenin Akçakale Liman sahasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, liman sahasında park halinde bulunan özel araç, henüz bilinmeyen bir nedenle denize düştü. Çevredekiler durumu görerek denize atlarken, denize düşen araç içerisinde bulunan Orhan Birinci (28) denizden ölü olarak çıkartılırken, araçta bulunan Eser Ö. (29) ve Güşra K. (22) ise denize düşen araçtan çıkartılarak Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Denizden çıkartılan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
 
20160131aw647113_01.jpg
 
Öte yandan denize düşen aracın el freninin çekili olmaması nedeniyle kayarak denize düştüğü iddia ediliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber