Trabzon’da 8 taksi plakası ihaleye çıkacak, Of'a yine plaka çıkmadı

Büyükşehir Belediye Meclisi, plaka ihalesi yapma kararı aldı. Sürmene’ye 8 plaka daha, Of’a plaka yok.

Trabzon’da 8 taksi plakası ihaleye çıkacak, Of'a yine plaka çıkmadı

Haber61 / Haber Merkezi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayının ikinci toplantısında Sürmene’deki taksi plaka sorunu gündeme geldi.


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlık ettiği toplantıda Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nden Ulaşım Daire Başkanı Gökhan Bali imzalı Sürmene İlçesinde 8 adet taksi plakasının ihalesinin yapılması ile ilgili madde görüşülmesi için gündeme getirildi. Daha önce Sürmene’ye SY plakalı 104 ticari plaka verilmesi kararı alınmış, 96’sı ihaleye çıkmıştı. Gelen maddeye göre 8 adet park grubu ticari taksi plakalarının UKOME tarafından belirlenecek duraklara kapalı teklif usulüyle ihalesi yapılması isteği görüşüldü. Madde, mecliste Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşüldükten sonra yeniden meclis gündemine geleceği belirlendi.

Sürmene’deki taksi plakası sorunu görüşürlen Of’taki plaka sorununun görüşülmemesi ve gündeme gelmemesi dikkat çekti. Of’ta taksi duraklarında çalışan araçlarda hala plaka yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber