Trabzon'da 52 kadına işlem yapıldı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri; yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Ekimi Kasım ve Aralık ayları içerisinde çok sayıda otel’e baskın düzenledi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; 10 farklı otele ya

Trabzon'da 52 kadına işlem yapıldı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri; yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Ekimi Kasım ve Aralık ayları içerisinde çok sayıda otel’e baskın düzenledi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; 10 farklı otele yapılan baskında 15 kişi hakkında fuhuş’a yer temin etmekten işlem yapıldı. Bu otellerde yakalanan 23 kadına ise, 68 kez fuhuş yaptığı gerekçesi ile maddi ceza uygulandı. Öte yandan; 29 yabancı uyruklu kadın ise, fuhuş nedeni ile sınır dışı edildi.

Asayiş Şube ekipleri; kent genelinde yapmış oldukları uygulamada ise, 5 işyerine kumar oynattıkları gerekçesi ile baskın düzenledi. Baskın sırasında 20 kişinin kumar oynattığı gerekçesi ile idari para cezasına çarptırıldı. 6 kişiye ise, kumar oynattığı için ceza kesildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber