Trabzon'da 50 kişi mağdur... Yöntem bilindik

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da meydana gelen telefon dolandırıcılıkları boyut değiştirmiş durumda. Kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan uyanık şahısların yeni yöntemi ise sağlık hizmetleri ve sigorta hizmeti yalanları. Haber61.net’in edindiği b

Trabzon'da 50 kişi mağdur... Yöntem bilindik

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da meydana gelen telefon dolandırıcılıkları boyut değiştirmiş durumda. Kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan uyanık şahısların yeni yöntemi ise sağlık hizmetleri ve sigorta hizmeti yalanları.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’da son dönemlerde 155 polis imdat hattına bu yöntemle dolandırıldığını öne sürerek başvuran kişi sayısının 50 olduğu öğrenildi.

Telefon ile mağdurları arayan dolandırıcıların, “Sağlık hizmetlerinden yararlandınız. Bir kısım ödemeniz var” diyerek vatandaşlardan kart bilgilerini alarak para çektikleri belirlendi.

Uzmanlar, bu tür telefonlardan gelen çağrılara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Dolandırıcılık olaylarına karşın ekipler uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber