Trabzon’da 5 ilçede uyuşturucu operasyonu! 9 kişi gözaltında

Trabzon’da jandarma 5 ilçede uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Trabzon’da 5 ilçede uyuşturucu operasyonu! 9 kişi gözaltında

Trabzon Jandarma Komutanlığı 19 -26 Nisan 2021 tarihleri arasında il genelinde yaptığı uygulamada toplam 13 bin 500 şahsın sorgulaması yapıldı. 2 Gr Kubar Esrar, 61 Gr. Toz Esrar, 42 Kök Kenevir, 5 Gr. Kenevir Tohumu, 124 Adet Uyuşturucu Hap, 6 Adet Tabanca/Kurusıkı Tabanca, 6 Adet Şarjör, 34 Adet fişek, 7 adet Bong ele geçirildi.
Ayrıca Araklı ve Hayrat ilçelerinde Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almaktan (4) şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Trabzon’da 5 ilçede uyuşturucu operasyonu! 9 kişi gözaltında
Ortahisar ilçesinde Yaşadışı Kenevir Ekimi yapan 2 şüpheli hakkında adli işlem, Of ilçesinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yapan (1) şüpheli hakkında adli işlem, Çevre Kanunundaki Kabahatler, Emre Aykırı Davranış ve Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında (24) şahıs hakkında idari işlem, Değişik suçlardan arama kaydı olan (11) şahıs yakalanmış, bu şahıslardan (3)’ü tutuklanmış, Yoklama Kaçağı olan (10) şahsa gerekli işlem, Kasten Yaralama, Tehdit, Hırsızlık, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçları başta olmak üzere (50) olay aydınlatılmış ve (68) şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Yine Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 19 -26 Nisan 2021 tarihlerinde arasında Araklı, Ortahisar, Hayrat ve Of İlçelerinde Uyuşturucu ve Silah Kaçakçılığına yönelik yapılan (5) ayrı faaliyette ise 61 Gram Toz Esrar, 124 Adet Uyuşturucu Hap, 42 Kök Saksı ve Plastik Bardak ve Sera İçerisine Ekili Kenevir Bitkisi, 2 Gram Kubar Esrar, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 1 Adet Kurusıkı Tabanca, 7 Uyuştur

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber