Trabzon’da 5 ayda 45 kişi intihara kalkıştı

Kent genelinde 5 ay içerisinde 45 kişi intihar ederek yaşamına son vermek istediği ortaya çıktı.

Trabzon’da 5 ayda 45 kişi intihara kalkıştı

Haber : Şükrü Üçüncü  - Trabzon’da son 5 ay içerisinde 45 kişi intihar ettiği öğrenildi.

 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’da son 5 ay içerisinde çeşitli sorunları nedeniyle 45 vatandaşın intihar ederek hayatına son vermek istediği ortaya çıktı. İntihar yolunu seçerek hayatlarına son vermek isteyenlerden 3’ü yaşamını yitirirken 42’si ise; yakınları tarafından son anda kurtarıldığı öğrenildi. İntihar vakalarında en fazla kullanılan yöntemin ise; ilaç ile olduğu gözlemlendi.
 
Öte yandan elde edilen bir diğer bilgiye göre; yaşamlarına son vermek isteyen ve hayata tutunanların bir kısmının pişman olduktan sonra yakınlarına bilgi verdiği öğrenildi. İntihar vakalarının en fazla yaşandığı semtlerin ise; Trabzon’un  zengin kesiminin yaşadığı semtlerde fazla olduğu gözlemlendi. Hayatının kaybeden 3 kişinin ise; geriye mektup bıraktığı intiharından kimsenin sorumlu tutmadığı bilgisine yer verdiği öğrenildi.
 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber