Trabzon’da 4 mahallede su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

Trabzon’un bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanıyor. Peki sula ne zaman gelecek?

Trabzon’da 4 mahallede su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da 4 mahallede su kesintileri yaşanıyor. Yaşanan su kesinlilerinin arızalardan kaynaklı olduğu belirtildi.

Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan Kaşüstü Mahalesi’nde anaboru arızası nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Mahallede saat 10:30’da başlayan su kesintisinin yine bugün saat 13:30’a kadar giderileceği belirtildi.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bulunan Yalıköy Mahallesinde ise şebeke hattı arızası nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Saat 09:00’da başlayan su kesintisinin saat 11:00’da sona ermesi bekleniyor.

Bir başka su kesintisi de Trabzon’un Araklı ilçesi Özgen ve Yiğitözü Mahallelerinde yaşanıyor. Araklı’daki su kesintilerinin nedeni olarak Ana boru arızası gösterilirken belirtilen mahallere saat 13:00’da su verileceği belirtildi.

Ayrıca öğle saatlerinde de Beşikdüzü ilçesi Adacık ve Çeşmeönü Mahalleleinde de su kesintisi yaşandığı, ana boru hattında yaşanan bu kesintinin saat 17:00'da sona ereceği elirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber