Trabzon’da 3. Tünel krizi! Büyükşehir’in onayına sert çıkış “Saygısızca müdahale edildi”

Ortahisar Belediyesinin reddettiği 3. Tünel Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Trabzon’da 3. Tünel krizi! Büyükşehir’in onayına sert çıkış “Saygısızca müdahale edildi”

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantıları devam ediyor. Toplantılardaki en önemli konu da Trabzon’un merkez ilçesi ortahisar’da yapılması planlanan 3. Tünel projesinin görüşülmesiydi.

Daha önce Ortahisar İlçe meclisinde reddedilen tünel projesi Büyükşehir meclisinde bulunan AK partili, CHP’li ve İYİ partili Ortahisar Meclis üyelerinin tamamının ret oyuna rağmen, Büyükşehir Meclisi diğer üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP’li Ortahisar Meclis üyesi Cüneyit Zorlu, “Bugün  Büyükşehir Meclisinde görüşülen tünel geçişine yapılan  itirazları  CHP, İYİ Parti  ve Başta Sn Ahmet Metin Genç olmak üzere diğer Ortahisar Meclisi AKP üyelerinin  ret oyuna rağmen geçmesi  , şehrin ne kadar yanlış yönetildiğinin örneğidir. Şehri için  kaygı duyan belediye başkanının talebi yok sayılmıştır. Diğer ilçelerin  belediye başkanları saygısızca ilçemizin sorununa müdahale etmistir. Bu konuda dik duran tüm Ortahisar meclis üyelerine teşekkür ederim. Mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber