Trabzon’da 3 ilçede operasyon! 3 Olay aydınlatıldı! Aranan bir kişi yakalandı

Trabzon’da jandarma ekipleri 3 ilçede 3 olayı aydınlatırken aranan bir kişiyi yakaladı.

Trabzon’da 3 ilçede operasyon! 3 Olay aydınlatıldı! Aranan bir kişi yakalandı

Trabzon’da İl Jandarma Komutanlığına bağlı Düzköy, Çaykara ve Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlıkları JASAT ekipleri gerçekleşen 3 olayı aydınlatırken aranan bir kişiyi de yakaladı.

DÜZKÖY

Düzköy İlçesinde 30 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen kablo hırsızlığı olayını K.K., T.K. ve E.K.’nin gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Ekipler tarafından yakalanan şahıslardan K.K. ve E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÇAYKARA

Çaykara ilçesi Uzungöl Mahallesinde iki ayrı tarihte gerçekleştirilen televizyon ve akü hırsızlığı olayını M.A. isimli şahsın gerçekleştirdiği belirlendi. Konu ile ilgili Adli süreç başlatıldı.

ORTAHİSAR

Ortahisar İlçesi Akyazı mahallesinde 3 ayrı tarihte 3 farklı mala zarar verme ve Konut dokunulmazlığı ihlali olayını yapılan çalışmalar sonucunda .A.,İ.E.A. ve Y.A.  isimli çocukların gerçekleştirdiği belirlendi. Konu ile ilgili Adli süreç başlatıldı.

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Birçok suçtan araması bulunan S.Ç. isimli şahıs, Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla Ortahisar ilçesi Çağlayan Mahallesinde Okçular mevkiinde bulunan yayla evinde yakalandı. Şahıs üzerinde yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ve 6 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Yapılan kimlik sorgulamasında ise 7 ayrı suçtan arama kaydı ve 13 yıl 67 ay 54 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. S.Ç. isimli şahıs ceza evine gönderildi. 

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da 3 ilçede operasyon! 3 Olay aydınlatıldı! Aranan bir kişi yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber