Trabzon'da 3 çocuk kayboldu!

Haber61/Haber Servisi - ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ Trabzon'un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde yaşayan ve yaşları 13 olan Gökdeniz Karadeniz, İsmail Altıntaş ve Nurullah Kabaoğlu adlı 3 arkadaş evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönemdi. Jandarma Pelitli'de kay

Trabzon'da 3 çocuk kayboldu!
Haber61/Haber Servisi - ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ Trabzon'un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde yaşayan ve yaşları 13 olan Gökdeniz Karadeniz, İsmail Altıntaş ve Nurullah Kabaoğlu adlı 3 arkadaş evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönemdi. Jandarma Pelitli'de kaybolan 3 arkadaşı arıyor.

OKULA DİYE EVDEN ÇIKTILAR

Pelitli Mahallesi'nde bulunan Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 3 arkadaş dün sabah evden 'okula gidiyoruz' diye ayrıldı.Akşam saatlerinde evlerine dönmeyen çocukların aileleri panikle okulu aradı. 3 çocuğun okula gitmediğini öğrenen aileler Jandarma'ya başvurarak yardım istedi. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Çocukların gidebileceği tüm yerleri araştıran jandarma ekipleri, güvenlik kameralarında da çocukların izini sürüyor. 

JANDARMA'YA DESTEK MAHALLELİDEN

Jandarmanın arama ve kurtarma çalışmalarına dün akşam itibarı ile Pelitli mahallesi sakinleri de katıldı. Mahallenin güneyin doğru yer alan kırsal bölgede gece boyu çocuklardan iz arandı. jandarma çocukların arkadaşlarında da bilgi almak üzere harekete geçti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler