Trabzon’da 27 ev basıldı 37 kişi gözaltına alındı

Trabzon genelinde 27 adrese düzenlenen baskında 37 kişi gözaltına alındı.

Trabzon’da 27 ev basıldı 37 kişi gözaltına alındı
Haber : Şükrü Üçüncü
 
Trabzon’da 27 ayrı adrese baskın düzenlenerek 37 kişi gözaltına alındı.
 
27 EKİP 204 POLİS
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; 27 ekip 204 polis ile birlikte Trabzon genelinde uyuşturucuya yönelik operasyon düzenledi.
 
27 ADRESTE 37 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
27 ayrı adrese baskın düzenleyen polis ekipleri; 37 kişiyi gözaltına alarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk etti. Öte yandan polis ekipleri; uyuşturucunun yoğun olduğu semtlerde de sıkı denetimler yaptığı ve torbacılara geçit vermedi. Yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 37 kişiden 12’si tutuklanırken 15’i adli kontrol ile serbest bırakıldı, 6 kişinin sorgulanmasına ise devam edilirken 4 kişi ise savcılıktan serbest bırakıldı.
 
ZEHİRLER İMHA EDİLDİ
 
Yapılan çalışmalarda ele geçirilen 500 gram Bonzai, 1 KG Kubar Esrar, 5 gram Kokain, 500 gram Toz Esrar, 289 gram Skunk ve 50 adet Eactasy hapta imha edildi. Ekipler Trabzon genelinde uyuşturucu operasyonlarının süreceği bilgisini verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler