Trabzon'da 24 saatte neler oldu

TRABZON’DA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde bir adrese baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele ekipleri; bir araç içerisinde 40 şişe kaçak içki ele geçirdi. A.K’ye ait olduğu öğrenilen içkiler

Trabzon'da 24 saatte neler oldu

TRABZON’DA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde bir adrese baskın düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele ekipleri; bir araç içerisinde 40 şişe kaçak içki ele geçirdi. A.K’ye ait olduğu öğrenilen içkilere el koyulurken A.K, hakkında kaçakçılık suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

KÖPEĞİNİ ÇALDILAR Devamı diğer sayfada

KÖPEĞİNİ ÇALDILAR

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde yaşayan M.K, sabah uyandığında şok oldu. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Alman Kurt’u cinsi köpeği olan M.K, köpeğinin sesini duymayınca kulübesine gittiğinde yerinde olmadığını fark etti. 155 Polis ekipleri arayan M.K, yardım istedi. Yapılan çalışmalarda hayvanın çalındığı tespit edildi.

BEŞİKDÜZÜ’N DE İNTİHAR Devamı diğer sayfada

BEŞİKDÜZÜ’N DE İNTİHAR

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde G.K, isimli şahıs ilaç içerek hayatına son vermek istedi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Bunalıma giren G.K, ilaç içerek hayatına son vermek istedi. Yakınları tarafından evde baygın şekilde bulunan G.K, devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden edinilen bilgiye göre; Şahsın hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

32 BİN PAKET SİGARA İLE YAKALANMIŞTI Devamı diğer sayfada

32 BİN PAKET SİGARA İLE YAKALANMIŞTI

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde Kaçakçılık polisleri tarafından yakalanan 32 bin paketi İran’dan Türkiye’ye soktuğu öğrenilen O.A, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. Kaçakçılık yaptığı otobüsüne ise el koyulduğu bilgisine ulaşıldı.

24 SAATTE KENTİN Z RAPORU  Devamı diğer sayfada

24 SAATTE KENTİN Z RAPORU  

Trabzon’da yapılan yol kontrolleri sırasında 912 araç durduruldu. Bu araçlardan 7’si trafikten men edildi. 210 araca ise trafik kurallarına uymadığı gerekçesi ile cezai işlem yapıldı. Yapılan işlemlerde 101 sürücü ceza puanı işlemi de yapılırken bu cezaların toplam bedeli 39 bin TL olduğu öğrenildi. Öte yandan Trabzon’da 24 saat içerisinde 1 yaralamalı trafik kazası meydana gelirken 4 kişi hastaneye kaldırıldı. 4 Maddi hasarlıda kaza meydana geldi. Asayiş uygulamalarında ise ele geçirilen; 40 Şişe Kaçak İçki, 1 Adet Sopa, 1 Adet sahte 50 TL ve 18 gram esrar maddesi yakalandı.

Hazırlayan : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber