Trabzon’da 24 saati aşan su kesintisi tepkileri yükseltti..

Trabzon'da su kesintisi sebebiyle şehir merkezinde çeşme önlerinde kuyruk oluştu..

Trabzon’da 24 saati aşan su kesintisi tepkileri yükseltti..

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon’da su krizi...

24 saattir şehir merkezlerine verilemeyen su nedeniyle şehir içinde yer alan çeşmelerin tamamında kuyruklar oluştu. Dün başlayan kesinti bu sabah saat 06.00 saatine kadar süreceği ifade edilse de bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 14.00’da kesintinin giderileceği aktarıldı. Arından bu uyarıdan çok geçmeden kesintinin 24.00’a kadar süreceği ifade edildi. 

TİSKİ SMS İLE VATANDAŞLAR UYARDI

TİSKİ’den son gelen SMS mesajında, “Ortahisar İlçesi Kutlugün Mahallesi Bulaga Karakaş Küme Evleri’nde meydana gelen toprak kayması sonucu oluşan 1600’luk ana isale hattı arızasının onarım süresinin uzaması nedeniyle saat 24.00’e kadar mahalleninizn şebeke hattına su verilemeyecektir” denildi. 

TEPKİLER BÜYÜYOR

En büyük tepkiyi verenlerden biri de Adnan Taç oldu.

Taç sosyal medya hesabından şunları kaydetti;

“TİSKİ denen baş belası. Yine 2 Nolu Beşirli Mahallesinde sular kesik. Sokakları saymıyorum artık. Senin isale hattı değiştirmen, isale hattı arızan, isale hattında patlama, nasıl tesadüfse borularının geçtiği yerlerde göçük, toprak kayması, yol geçmesi, üst geçit köprü ayaklarının konacağı yere denk gelmesi gibi akla ziyan, izana sığmayan, insanları canından bezdiren saçma sapan mazeretler ve bahanelerinden bıktık artık. Kent insanlarını şizofren yaptınız. Yahu siz neyin yöneticisisiniz. Bunca güruh devletin her ay milyonlarını alır, çağ atlayan makina parkı ile övünülür de bu kentin altyapı sorunu niye bitmez arkadaş. Yollarda ağzına kadar moloz yığını ile dolmuş olan çevre suyu rogarları neden temizlenmez. Sürekli kanalizasyonlar tıkanarak kent sokaklarını neden pislik içerisinde bırakır. Bu su sürekli neden kesilir, neden ha bire arıza yapar. Yahu şu çağrı merkezinizde neden Türkçeyi doğru düzgün anlayan, doğru düzgün cevap veren çalışanınız yoktur. Bu kenti bislik, sel, su getirse aradığımız hattınıza dakikalarca neden kimse bakmaz. Bu merkezleri denetleyen aklı başında bir adamınız yokmudur. Arızaya gidermeye gelenler neden insanların başını daha çok belaya sokarlar. Yahu kapatın gidin. Sizden hayır yok, hiç olmazsa beklentimiz olmaz. Gidin yahu, gidin…”

Bintuğ Küçük: "Marketlerde su kalmadı ...."

Şeref Kocaman: "Kokmaya başladık yarın okullar tatil olsun"

Aysen Çakıroğlu: "Oldu mu şimdi, yarın iş var okul var.."

Nazım Özcan: "İşini bilen elemanları dağıtırsan ve yerine sadece partili diye basen büyütme elemanlarını ya da sus rüşveti olarak işe alınan İşkur elemanları ile yol alırsan bir kaynak ustası bulman bir hafta sürer. Bir şehire 24 saat su verilmemesi için....."

Ümit Çakmakçı: "Ortahisar Ilcesi Kutlugun Mahallesinde meydana gelen toprak kaymasi sonucu olusan 1600'luk ana isale hatti arizasinin onarimı dün akşam üzeri başlamış olup , gece Tiski ekipleri canla başla arızanın giderilmesi için çalıştılar ve çalışıyorlar. Bu doğal afet sonucu oluşan arızadan dolayı nemalanmaya çalışanları Belediye ve TİSKİ çalışanlarına söz söyleyenleri eleştirenleri kınıyorum.Ne zor bir şehir,nasıl bir sabırsızlık örneği, nasıl bir insanlık anlamış değilim.Arızaya anında müdahale eden TİSKİ çalışanlarına Çalışmalarından dolayı teşekkür ederim .Allah onlardan razı olsun..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber