Trabzon’da 2 ilçede uyuşturucu tacirlerine operasyon: 9 kişi tutuklandı

Trabzon’da 2 ilçede yapılan uyuşturucu operasyonunda 9 kişi tutuklandı.

Trabzon’da 2 ilçede uyuşturucu tacirlerine operasyon: 9 kişi tutuklandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da Polis ekipleri tarafından 2 ilçede uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 9 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Araklı ve Of ilçesinde gençlere ve 18 yaş altı çocuklara yönelik uyuşturucu sattıkları tespit edilen kişilere operasyon yapıldı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasından C.H(19), H.A(25), A.K(19), İ.İ (19), Ş.U(26), H.G(22), S.K(30) ve B.Ç(26) isimli 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gözaltına alınan şahıslardan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 26 adet mermi, 1 adet bıçak, 7.5 gram sentetik katkılı esrar maddesi, 4 adet kova malzemesi ve çeşitli esrar sarma malzemeleri, yapılan ticarete dair notlar, dokümanlar ve uyuşturucuya karıştırmak üzere kullanılan 575 gram Kına ele geçirildi.

Ayrıca; Of ilçesinde de uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranması olan ve 4 yıl 2ay kesinleşmiş cezası bulunan M.S isimli şahıs ekipler tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber