Trabzon'da 150 polisle uygulama

Haber61 – Haber Servisi -  Suruç Patlamasının ardından Trabzon genelinde “kırmızı alarm” veren İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler hafta sonu 150 polis ile yapmış oldukları uygulamada çok sayıda yasa dışı madde ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipl

Trabzon'da 150 polisle uygulama

Haber61 – Haber Servisi -  Suruç Patlamasının ardından Trabzon genelinde “kırmızı alarm” veren İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler hafta sonu 150 polis ile yapmış oldukları uygulamada çok sayıda yasa dışı madde ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Ortahisar ilçesinde bulunan, Otogar, Çay bahçeleri, eğlence mekânları ve vatandaşların sık olarak kullandıkları cadde ve sokaklarda aralıksız uygulamalarına devam etti.

Öte yandan ekipleri, Çömlekçi’de bulunan 8 ayrı otele de eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan baskın ve kontrollerde 5 adet tabanca,  esrar adlı uyuşturucu madde ele geçirdi. Bir iş yerinin ise ruhsatsız olarak işletildiği tespit edildi. Ayrıca uygulamalarda gözaltına alınan 10’u erkek 20’si kadın hakkında yasal işlem başlatıldı. Erkeklerin 5’nin ise Fuhuş’a teşvik vermek sucundan işlem gördüğü öğrenildi.

20 kadının ise; uygulamalar sırasında Çömlekçi semtinde fuhuş yaparken yakalandığı ve Türkiye’ye yasa dışı yollar ile girdiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından kadınlar Göç İl Müdürlüğüne sınır dışı edilmesi için teslim edildi. Türkiye’de yaşanan gerginliklerin şehrimize yansımaması için Trabzon polisinin öz verili çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

polisten_asayis_uygulamasi_h11499.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber