Trabzon’a saldıran Rektör Yardımcısı hakkında harekete geçildi

Trabzon’u öfkelendiren EBYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu hakkında idari işlem başlatıldı

Trabzon’a saldıran Rektör Yardımcısı hakkında harekete geçildi

 Fenerbahçe taraftarı olarak kendi sosyal medya hesabından TFF’yi eleştiren, Trabzon'a saldıran ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a yönelik hakaretlerle dolu paylaşımda bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, hakkında üniversite yönetimi tarafından idari işlem başlatıldı.

Trabzonspor ve Trabzonluların artan tepkileri üzerine Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapılarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, hakkında idari işlem başlatıldığı belirtildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent imzasıyla yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu’nun sosyal medya hesabından, Yomra Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bıyık hakkında yazmış olduğu talihsiz mesajı teessür ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisinin de pişmanlık duyduğu, bu düşüncelere hiçbir şekilde katılmıyoruz. İlgili hakkında idari işlemler başlatılmış olup olaya gerekli hassasiyet gösterilmektedir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler