Trabzon'a kar geliyor

Trabzon’da vatandaş kar yağışı beklerken kent yazdan kalma hava yaşıyor. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugün Trabzon’da hava parçalı bulutlu olacak sıcaklığın 15 derece hissedilmesi bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinin Parçalı v

Trabzon'a kar geliyor

Trabzon’da vatandaş kar yağışı beklerken kent yazdan kalma hava yaşıyor.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugün Trabzon’da hava parçalı bulutlu olacak sıcaklığın 15 derece hissedilmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinin Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

TRABZON            Parçalı bulutlu                                                                 15

AMASYA              Parçalı ve az bulutlu, yer yer pus ve sisli                             8

GÜMÜŞHANE    Parçalı ve az bulutlu, yer yer pus ve sisli                             6

SAMSUN             Parçalı bulutlu                                                                 16

Hafta ortasından itibaren ise Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi 4 gün boyunca kar yağışının etkisine girecek. Trabzon Yeni yıla kar yağışıyla girecek.Sıcaklıkların çarşamba gününden itibaren 9 derece düşeceği belirtilirken Trabzon'da Çarşamba günü en gündüz en yüksek sıcaklık 6 derece gece en yüksek hava sıcaklığının 5 derece olması bekleniyor.Çarşamba gününden itibaren Trabzon'un kıyı kesimlerimde karla karışık yağmur yüksek kesimler ise kar yağışlı geçecek.

2015 yılının son gününde Trabzon'da yoğun kar yağışı bekleniyor.Hava sıcaklığı gündüz en yüksek 2 derece gece en yüksek sıcaklık 0 derece olması bekleniyor.

Yeni yılın ilk gününde Trabzon'da kar yağışının etkili olması bekleniyor.Gündüz hissedilecek en yüksek sıcaklığın 4 derece olması beklenirken gece en yüksek sıcaklığın ise -1 derece olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber