Trabzon yolunda şarampole yuvarlandı

Gaziantep'te Trabzon istikametine giden araç yoldan çıkarak takla attı.

Trabzon yolunda şarampole yuvarlandı

Gaziantep’ten yola çıkarak bayram tatili için Trabzon istikametine giden çiftin, tatil planları Sivas’ta geçirdikleri kaza ile son buldu. 

Edinilen bilgiye göre kaza Sivas-Kayseri Karayolu’nun 25. kilometresinde meydana geldi. Kazada Kayseri’den Sivas istikametine gitmekte olan M.K. (62) yönetimindeki 35 DC 5344 plakalı otomobil bir anlık dalgınlık neticesi yoldan çıkarak şarampole gitti. Yolun altından geçen menfez duvarına çarpan otomobil takla atarak durabildi. Araç sürücüsü ve eşi H.K.(55) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine sevk edilen ambulanslarda yapıldı. Ardından yaralılar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler