Trabzon ve Türkiye'de Gayrimenkul sektörü! Semih Sarıalioğlu Haber61'e konuştu. Video Haber

Trabzon ve Türkiye'de Gayrimenkul sektörü! Semih Sarıalioğlu Haber61'e konuştu. Video Haber

Trabzon’da Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden olan CEESS Grup Saral Gayrimenkul Ceosu Semih Sarıalioğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzon, Türkiye ve Dünya’da Gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeler, yabancıların Türkiye ve Trabzon’a olan ilgisi, yeni kredi imkanları ve daha birçok konuda önemli noktalara değindi.

Satış Ofisini aldıkları Trabzon’un Yalıncak mevkiinde denize sıfır şekilde hayata geçirilen Kayı projesinin sona aşamaya geldiğini hatırlayan Sarıalioğlu, vatandaşların geç kalmamaları gerektiğini söyledi.

Yaptıkları yeni yatırım ve atılımlardan söz eden Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektöründe motto haline gelen “herkes satarken alan, herkes alırken satan” sözünün sektörün gerekliliklerine ne kadar uygun olduğunu bir kez daha vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar