Trabzon Valisi Yavuz "Trabzon Sağlık Merkezidir"

Trabzon Valisi Yavuz: Türkiye'nin sağlık hizmetleri konusundaki niteliği, dünya çapında övgüler almaktadır"

Trabzon Valisi Yavuz "Trabzon Sağlık Merkezidir"

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Türkiye'nin sağlık hizmetleri konusundaki niteliğinin, dünya çapında övgüler aldığını belirtti.

 
Yavuz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, insan sağlığının muhafaza edilmesi ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesinin tüm insanlığın ve toplumların en önemli müşterek hedeflerinden olduğunu ifade etti. Bu nedenle tarihin en kadim mesleklerinden biri olan hekimliğin, önemini hiçbir zaman yitirmediğini ve her dönem kutsal bir meslek olarak kabul gördüğünü dile getiren Yavuz, şunları kaydetti:
 
"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, düşüncesinden hareketle son yıllarda ülkemizde ve özelde güzel Trabzonumuzda sağlık alanında yapılan yatırımların, sağlık sistemindeki reformların ve tıp alanındaki icatların, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'beni Türk hekimlerine emanet ediniz.' diyerek kendi sağlığını emanet ettiği hekimlerimizin üstün başarılarıyla taçlanmalarını sağlamıştır. Türkiye'nin sağlık hizmetleri konusundaki niteliği, dünya çapında övgüler almaktadır. Öyle ki ülkemiz artık sağlık turizmiyle de adından söz ettirir hale gelmiştir."
 
Yavuz, gelecek dönemlerde de elde edecekleri başarılarla millet için iftihar kaynağı olacakları inancıyla, kendilerini tıp bilimine ve insanlığın hizmetine adayanların 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber