Trabzon Valisi Yavuz'dan başarılı sporculara ödül

Trabzon Valisi Yücel Yavuz başarılı sporcuları makamında kabul ederek ödül verdi.

Trabzon Valisi Yavuz'dan başarılı sporculara ödül

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Özel sporcuların mücadele ettiği Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Avrupa Açık Atletizm Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Ufuk Babacan,  5 bin metrede Avrupa 3. sü olan Emrah Öztürk ve Avrupa Boks Şampiyonası üst minikler kategorisinde Avrupa 2. si olarak ülkemizi gururla temsil eden Emir Büyükdağ’ı makamında kabul etti. Kabulde şampiyon sporcuların Antrenörü Zekeriya Üçüncü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk de hazır bulundu.

Vali Yavuz, şampiyon sporcuları tebrik ederek onları takdir belgesi ve altınla ödüllendirdi. Vali, “Avrupa Şampiyonasında ülkemizi iftiharla temsil ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerin başarısı milletimize moral veriyor. Daha çok gayret göstereceğiz” dedi.

28 Haziran-03 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da Naili Moran Atletizm Pisti'nde düzenlenen şampiyonada Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan, Ukrayna, Hollanda, Fransa, İngiltere, Polonya, İsveç ve Norveç'ten 68 sporcu mücadele etti.





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber