Trabzon Valisi Ustaoğlu'ndan yeni yıl mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

Trabzon Valisi Ustaoğlu'ndan yeni yıl mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yeni yıl nedeniyle  mesaj yayınladı.

Ustaoğlu mesajında şu ifadelere yer verildi;

"İlimizde, ülkemizde ve dünya genelinde önemli gelişmeleri barındıran, sevinçlere ve mutluluklara olduğu kadar acılara ve üzüntülere de sahne olan 2019 yılını uğurluyor, 2020 yılını yeni umutlarla ve heyecanla karşılıyoruz.

Geride bırakmaya hazırlandığımız yılda, devletimizin vatandaşlarımıza hizmetlerini ilimiz geneline yayarak ulaştırma yönünde yoğun mesai harcadık. Eğitimden kültür-sanata, sağlıktan spora, tarımdan ulaşıma uzanan pek çok alanda, kamu kaynaklarının vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla kullanılmasının güzel örneklerine tanıktık ettik.

 İnşallah yeni yılda da Trabzon’umuzda büyümeye ve gelişmeye yönelik yeni projeler ve yeni yatırımları hayata geçirecek, vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları noktasında devletimizin tüm olanaklarını kullanmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının, öncelikle tüm dünyada barışın ve huzurun hâkim olacağı, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin daim kalacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, Yüce Rabb’imden tüm Trabzonlu hemşehrilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler