Trabzon Valisi Ustaoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Vali Ustaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Trabzon Valisi Ustaoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Ustaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Mübarek Ramazan ayını; cemaatle ibadet edememenin, iftar ve sahur sofraları etrafında büyük kalabalıklarla bir araya gelememenin burukluğuyla uğurlarken, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecan ve mutluluğu içerisinde Yüce Mevlâ’mıza bir kez daha şükrediyoruz. 

İnancımız ve toplumumuz için büyük anlam ifade eden Ramazan ayında, bu yıl Koronavirüs salgını nedeniyle yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik gibi vazgeçilmez hasletlerimizi doyasıya yaşayamadık. Alışık olmadığımız bu durumun kısa sürede sona ermesi için bu bayram, sokağa çıkma kısıtlaması başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere riayet etmemiz, yüz yüze, ev ve akraba ziyaretleri şeklindeki bayramlaşma geleneğimizi askıya almamız büyük önem arz ediyor. Bu bayram tebriklerimizi inşallah, sevdiklerimize sesli veya görüntülü aramalar yaparak iletecek, hayır dualarını ve gönüllerini bu vesileyle almış olacağız. Sorumluluk bilinciyle hareket ettiğimizde, sonraki bayramlarda birbirimize çok daha yakın olacağımıza yürekten inanıyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı’nın İslâm âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyor, Trabzonlu hemşehrilerimin ve aziz milletimizin bayramını tebrik ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler