Trabzon Valisi'nden Berat kandili mesajı

Trabzon Valisi Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Trabzon Valisi'nden Berat kandili mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Berat Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

“Yüce Yaradan’ın rahmet ve mağfiretinin bolca ihsan edildiği, dua ve tövbelerin kabul olacağının müjdelendiği, Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İçerisinde bulunduğumuz zor dönemde, Rabb’imize, O’nun bağışlamasına, koronavirüs gibi musibetlerden bizleri ve tüm insanlığı kurtarmasına ne kadar muhtaç olduğumuz ortadadır. Biz aciz kulların, dünyada huzura, ahirette kurtuluşa ermek için vesile bildiği Berat Kandili gibi özel geceler ve yaklaşmakta olan Ramazan ayı, inşallah niyazlarımızın karşılık bulmasına da sebep olacaktır. 

Duamız odur ki; başta ilk mabedimiz, kıblemiz; Kâbe-i Muazzama’daki alışılmamış tenhalık, camilerimizde cemaatle vakit ve Cuma namazlarını kılamamanın hüznü ile ibadethanelerimizi doldurup bu anlamlı geceleri birlikte idrak edememenin burukluğu, inşallah kısa sürede sona ersin, tüm insanlık tez zamanda huzura ve esenliğe ulaşsın. Cenab-ı Allah, hepimizi her türlü musibetten, doğal afetlerden ve belalardan muhafaza etsin. 

Bu vesileyle Tüm İslam âleminin ve Trabzonlu hemşehrilerimin Berat Kandilini tebrik ediyor, bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber