Trabzon Valisi Muhtarları dinledi!

Valimiz Yücel Yavuz Ortahisar İlçesi muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Trabzon Valisi Muhtarları dinledi!

Trabzon Valisi  Yücel Yavuz Ortahisar İlçesi muhtarlarıyla toplantı yaptı

 
Vali Yücel Yavuz başkanlığında Ortahisar İlçesi Muhtarlar Toplantısı Halk Eğitim salonunda gerçekleştirildi.
 
Toplantıda muhtarlarla tek tek görüşme imkanı bulan Vali Yavuz Muhtarlarla buluşma amaçlarının vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve refah düzeyinin artırılması olduğunu ifade etti.
 
Muhtarlarımız aracılığıyla mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını kolaylıkla tespit edeceklerini belirten Vali Yavuz "Vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Trabzonumuz  çok iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar aracılığıyla ilçe ilçe, mahalle mahalle  insanımızın sorunlarını, isteklerini öğrenip yapılması gerekenler noktasında çözüm önerileri  geliştirip refah düzeyimizi artıracağız" dedi
 
Muhtarların şerefli ve kutsal bir görevi ifa ettiklerini belirten Vali Yavuz "Muhtarlarımız kamu ve özel yatırımların vatandaşa yansımasında köprü vazifesi görüyorlar. Ülkemiz, bayrağımız ve milletimiz için hepbirlikte çok çalışacağız.” dedi.

Trabzon Valisi Muhtarları dinledi!

Trabzon Valisi Muhtarları dinledi!

Trabzon Valisi Muhtarları dinledi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber