Trabzon Valiliğinden 3 ilçeye kritik uyarı! Sel ve heyelan…

Trabzon Valiliği Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı’nı Sel, Su Baskını ve Heyelanlara Karşı uyardı.

Trabzon Valiliğinden 3 ilçeye kritik uyarı! Sel ve heyelan…

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Valiliği yaptığı yazılı açıklamada Trabzon’un 3 ilçesini Sel ve heyelana karşı uyardı.

Trabzon genelinde kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden, vatandaşların taşkın, su baskını ve heyelanlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Trabzon Valiliği “Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yayınlanan hava tahmin raporuna göre 20.06.2019 saat 12.00 ile 21.06.2019 saat 12.00 arası Trabzon ve çevresinde; özellikle bu gece yarısından itibaren Trabzon’un batı ilçelerinde (Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı) çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı beklenmektedir.

Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış vb. meteorolojik olaylara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, dere yatakları ve sel riski taşıyan yerlerde bulunmamaları hususu kamuoyuna önemle duyurulur.” Açıklamasını yaparak vatandaşları uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler