Trabzon Valiliği'nden yaylalardaki yapıların yıkımı ile ilgili açıklama

Trabzon Valiliği yaylalarda kaçak olan yapıların yıkımı ile ilgili açıklamada bulundu.

Trabzon Valiliği'nden yaylalardaki yapıların yıkımı ile ilgili açıklama

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valiliği yaylalarda yapılan ve İmar Barışı kapsamına girmeyen yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada ilçelerde bugüne kadar yıkılan yapıların sayısı verilirken kalan kaçak yapıların ise yıkımına devam edileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İlimizde 31 Aralık 2017 tarihinden sonra imara aykırı olarak yapıldığı ve imar barışı kapsamına girmediği tespit edilen bina, bina temeli, konteynır, baraka vb kaçak yapıların yıkımı devam etmekte olup bu güne kadar; Akçaabat’ta 15, Araklı’da 10, Beşikdüzü’nde 22, Çarşıbaşı’nda 3, Çaykara’da 18, Düzköy’de 27, Köprübaşı’nda 33, Maçka’da 12, Ortahisar’da 5, Sürmene’de 2, Şalpazarı’nda 10, Tonya’ya 2, Vakfıkebir’de 1 yapı olmak üzere toplam 160 yapının yıkımı gerçekleştirilmiştir. İmar barışı kapsamı dışında kalan kaçak yapıların yıkımına devam edilecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber