Trabzon Valiliği'nden o haberlere yalanlama

Trabzon Valiliği resmi açıklama yaptı.

Trabzon Valiliği'nden o haberlere yalanlama
Trabzon İl emniyet Müdürlüğünde dün görevden uzaklaştırılanların 218 polisin çıkan çatışma sonrası geri çağrıldığı yönünde çıkan haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görevli personllerden izinli ve raporlu olanların bai müdürlükçe geri çağrıldığı bunun dışında hiçbir kimseye görev verilmediği öğrenildi.

Öte yandan Sosyal medyada dolaşan yalan haberlere de Trabzon Valiliğinden Resmi açıklama yapıldı. Sosyal medya üzerinden veya sms yoluyla bazı art niyetli kişi ve kişiler tarafından gerçek dışı haberler yayılmaya çalışılmaktadır. İlimiz merkezi ve ilçelerimizde 19.07.2016 günü saat 08.30’da Maçka İlçemizde meydana gelen hadise dışında herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. İlimiz ile ilgili bu tür konularda Valiliğimiz tarafından yapılmakta olan resmi açıklamalar dışında hiçbir bilgi ve habere itibar edilmemesi önemle rica olunur.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber