Trabzon Üniversitesi personel alacak! KPSS şartı yok, tek yapmanız gereken...

Trabzon Üniversitesi sözleşmeli canlı model ilanını yayınladı.

Trabzon Üniversitesi personel alacak! KPSS şartı yok, tek yapmanız gereken...

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Üniversitesi sözleşmeli personel alacak.

Üniversiteden yayınlanan ilanda 2 adet sözleşmeli canlı model alınacağını açıkladı.

Canlı model için aranan şartlar en az lise mezunu olmak, vücut bütünlüğüne sahip olmak, Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenecektir), belgelendirmek şartı ile Yükseköğretim Kurumlarında “Canlı Modellik” deneyimine sahip olmak olarak sıralandı.

Ayrıca KPSS şartı aranmayacak, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecek.

Yayınlanan ilanda şu ifadelere yer verildi.

Basın İlan Kurumunu ilan portalı ilan.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre Trabzon Üniversitesi sözleşmeli personel alacak.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"ın Ek: 8’inci maddesi uyarınca (1 yıldan az süreli veya mevsimlik çalışma) Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde 2022 yılı içerisinde eğitim-öğretim süresi ile sınırlı olmak kaydıyla çalıştırılmak üzere ve giderlerinin Özel Bütçeden karşılanması sureti ile 2 (İki) adet sözleşmeli Canlı Model personeli alınacaktır. İlan ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber