Trabzon Üniversitesi öğrenciler Kızılay için gönüllü oldu

Trabzon Üniversitesi öğrencilerinden anlamlı davranış.

Trabzon Üniversitesi öğrenciler Kızılay için gönüllü oldu

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Trabzon Kan Bağışı Merkezi işbirliğiyle, Fatih Eğitim Fakültesi Kampüsü’nde kan bağışı kampanyasına gönüllü kan bağışçıları ile destek verdi.

Belli periyotlarda fakülte ve meslek yüksekokullarına giderek öğrencilere kan bağışının önemini anlatan ve kan bağışı kampanyası düzenleyen Trabzon Kan Bağışı Merkezi, bu çalışmayı Fatih Eğitim Fakültesinde gerçekleştirdi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 4 kişilik gönüllü ekip kuruldu. Gönüllü öğrenciler hiçbir karşılık beklemeden kan bağışı ekibine destek verdi. Broşür dağıtımı yaparak, üniversite öğrencilerinin kan bağışına gönüllü katılımı konusunda etkin rol oynayan öğrenciler, toplum yararına çalışmanın mutluluğunu yaşadı. Toplumsal konularda ve sosyal sorumluluk çalışmalarının içerisinde bulunmaktan her zaman memnuniyet duyduklarını ifade eden Halkla İlşkiler ve Reklamcılık öğrencilerinden Erman Bozacı, ''Kızılay için 4 kişilik gönüllü ekip oluşturduk. Yaşamsal bir ihtiyaç olan kan için bağış konusunda Trabzon Kan Bağışı Merkezine yardımcı olduk. Öğrenci arkadaşlarımızın bilgilendirilmesinde, ön yargıların kırılmasına bulunmak amacıyla çalışmalar yaptık. Ülkemizin bügünü ve yarını için son derece önemli olan kan bağışı konusunda en küçük bir yararımız dokunduysa ne mutlu bizlere'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber