Trabzon'un yeni valisi Ustaoğlu basınla buluştu

Trabzon’un yeni valisi İsmail Ustaoğlu Trabzon basınıyla kahvaltıda buluştu.

Trabzon'un yeni valisi Ustaoğlu basınla buluştu

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un yeni valisi İsmail Ustaoğlu basınla ilk 1 ayını değerlendirdiği tanışma toplantısı düzenledi. Ustaoğlu görevde bulunduğu 1 aylık süreçte ilk olarak ele aldıkları konunun Sanayi ve Turizm olduğunu söyledi.

Trabzon Valisi Ustaoğlu’nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

Ortak yönetişimi ön planda tutan bir anlayışımız olacak. Basın mensuplarımızın da bu anlayışta önemli bir yeri olacak. Bizleri yakınan tanıyacaksınız. Trabzon önemli bir il. Yıllardır bu ilde bu bölge insanı ile büyüdüm. Kökenim de Ordu’ya dayanıyor. Yıllar önce dedelerimiz Düzce’ye taşınmış. İnşallah bu kültür şehrine güzel hizmetler vereceğiz. Bu şehir bir imparatorluk şehri. Bu şehir ruhu olan bir şehir. 24 saati dolu dolan dinamik şehir.

Görev yaptığımız bir yerde yerel basın bizim hep gözümüz kulağımız olmuştur. İstişare ederek toplumun yararına dirsek teması olan arkadaşlarımız olmuştur. Bizi bizden daha iyi tanıyorsunuz. 1 aydır şehrimizi tanıma adına, temel sorunları hakkında arkadaşlarımızı tanıma adına ziyaretlerimiz oluyor. İlçe ziyaretlerimiz de olacak. Bu şehrin hizmetkarı olmak için buradayız. Trabzon zor bir şehir dediler, zor bir şehirse kolaylığı da vardır, bu bizim işimizi kolaylaştıracaktır dedik ve geldik.

Görev yaptığımız yerlerde hoş bir seda bırakıp ayrıldıysak da Trabzon’dan da hoş bir seda bırakıp ayrılmak istiyorum.

1 aydır görevdeyim, en fazla üzerinde sanayi ve turizm oldu. Trabzon’un Turizmde yakaladığı fırsatrı daha ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hedefimiz ,ilimizin özellikle turizm sektöründe hizmet sektöründe kalitenin artırılması için ne gerekiyorsa üzerinde durmak. Sanayi de önemli, ilimizde istihdamın artırılması adına yapılması gerekenler bizim en önemli husus.

Yeni Kaymakamlık binası ile Ortahisar Belediye binası yanyana olacak %80’i bitmiş durumda. Şubat Mart aylarında bitecek gibi duruyor. Ortahisar Kaymakamlığı ve Turizm il binaları tarihi binalar. Önümüzdeki süreçte buraları restore edip bu şehire kazandırırız.

Şuan huzur ve güvenin en iyi olduğu durumda. Şuan bir sıkıntımız. En ücra yaylaya kadar güvenli olduğunu söyleyebilirim. Turizm kırılgan bir yapı. Huzur ve güven açısından ne gerekiyorsa yapacağız. Sayın bakanımız bu konuda çok kararlı. Kolluk gücümüzle bu şehrin huzur ve güvenini tehdit edecek her eyleme karşı ne gerekiyorsa yapacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber