Trabzon'un yeni Turizm il Müdürü belli oldu! Tamer Erdoğan kimdir?

Trabzon Turizm il Müdürlüğü'ne Tamer Erdoğan Atandı.

Trabzon'un yeni Turizm il Müdürü belli oldu! Tamer Erdoğan kimdir?

Trabzon'da uzun zamandır tartışma konusu olan Turizm il Müdürlüğü koltuğu için flaş bir gelişme yaşandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Yurt içi Etkinlik Destekleme Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.

Erdoğan'ın göreve atanmasının ardından bugün itibariyle göreve başladığı belirtildi.

Tamer Erdoğan Kimdir?

1975 yılında Tarsus’ta doğdu.  İlk, orta, lise öğrenimini Tarsus’ta tamamlamıştır. Lisans öğrenimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme bölümün den , Yüksek Lisans Öğrenimini İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi  Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezinden, Avrupa Birliği Temel Eğitimi almıştır.

1998 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında göreve başladı. Bakanlık taşra ve merkez teşkilatlarında görev yaparken, Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezinde Avrupa Birliği Temel Eğitim Programını bitirdikten sonra, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı, İl Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. Akabinde; Bakanlık Merkez Teşkilatı, Tanıtma Genel Müdürlüğü, İngiltere-Amerika-Asya Pasifik ve Orta Doğu Dairesi Başkanlığında, Şube Müdürü olarak görev yaptı.

2012- 2014 yılları arasında sırasıyla Bursa Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı, Bakanlık Merkez, Tanıtma Genel Müdürlüğünde, Yurtiçi Tanıtım Destinasyon Faaliyetleri Müdürü, Ortadoğu Afrika ve Türk Cumhuriyetleri Müdürü, İdari İşler Bütçe, Satın Alma Müdürü, Yurtiçi Etkinlikler ve Destekleme Müdürü olarak görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler