Trabzon'un yeni Spor İl müdürü belli oldu

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü belli oldu.

Trabzon'un yeni Spor İl müdürü belli oldu
Haber61/Haber Merkezi - Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine Birdal Öztürk atandı. 

Cemalettin Yazıcı’dan boşalan İl Müdürlüğü görevini vekaleten sürdüren Birdal Öztürk, Bakanlıktan gelen atama yazısı ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu.

Haber61’e özel açıklamalar yapan Birdal Öztürk şöyle konuştu: 

“Hep beraber spor şehri Trabzon’a yakışır şekilde hareket edeceğiz. Ben 10 yaşından beri sporun içerisindeyim. Süper Lig’de ve milli takımlarda hentbol oynadım. Beden Eğitimi öğretmenliği yaptım. Şube müdürlüğü yaptım, şimdi de İl Müdürlüğü yapacağız. Tabandan geliyorum. Beden Eğitimi öğretmenleri, kurum personelleri ve taban birlikleri, etrafımızdaki spor kulüpleri ve cefakar antrenörleri kaynaştırarak bu spor şehrindeki modern tesisleri harekete geçirmek. Trabzon’un gücünü Türkiye’ye göstermek, bu tesisleri doldurmak, birlik ve beraberliği sağlamak. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile basını, antrenörleri, kulüpleri ve herkesi birleştirmek bizim tek amacımız. Buranın bir spor şehri olduğunu ve kaybettiği ivmeyi nasıl kazandırabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz hep beraber. Bunda basının, yerel yönetimlerin, Milli Eğitimin, kulüplerin, taban birliklerinin hepsinin kaynaşmasını sağlamaya çalışacağım. Ben hepsinin Emrindeyim. Ne isteniyorsa benden yerine getirmek zorundayım, getiremediğimi de doğru bir şekilde o insanlara anlatmak zorundayım. Biz bir ekibiz."

Haber: Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber