Trabzon'un sevilen doktoru Aydın Aydın hayatını kaybetti

Trabzon'da görev yapan doktorun ani ölümü şok etti.

Trabzon'un sevilen doktoru Aydın Aydın hayatını kaybetti

Haber61 Haber Servisi

Trabzon bu sabah saatlerinde acı bir haber ile sarsıldı. Eski Tabibler odası başkanı ve şimdilerde Yıldızlı Medical Park Hastanesi'nde ürolog olarak görev yapan doktor Aydın Aydın hayatını kaybetti.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Bu sabah saatlerinde fenalaşarak Ahi Evren Kalp ve Damar Hastanesi'ne kaldırılan sevilen doktor burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydın'ın beyin kanaması şüphesiyle hayatını kaybettiği kaydedildi.
 
52 yaşındaki Aydın'ın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 

Aydın'ın cenazesi yarın saat 10'da Yıldızlı Medicalpark'ta düzenlenecek törenden den sonra. Öğle namazına muteakip İskenderpaşa Camii'nde cenaze namazi kilanacak ve ardından, Ikindi de Çaykara merkeze bağli çambası köyünde defnedilecek..


AYDIN AYDIN KİMDİR?

Op. Dr. Aydın Aydın 1965 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Üroloji Uzmanı olmuştur. 

Haber61 ailesi olarak Aydın'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber