Trabzon'un şehidi vasiyetini yazmış

Trabzon'un şehidi vasiyetini yazarak mektupla ağabeyine göndermiş.

Trabzon'un şehidi vasiyetini yazmış

Trabzon'un Maçka ilçesinde yolda uygulama yapan polis ekibine teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen çevik kuvvet polisi İbrahim Akın’ın bir ay önce ağabeyine mektup yazıp borcu olan kişilerin isimlerini verdiği ve vasiyet olarak borçlarını ödemesini istediği öğrenildi. 

Çevik kuvvet polisi İbrahim Akın'ın (23) şehadet haberi Bursa’daki baba ocağına ateş düşürdü. Erzurum nüfusuna kayıtlı olan ve 2 yıldır çevik kuvvet polisi olarak teşkilatta görev yapan İbrahim Akın’ın Yıldırım İlçesi Karapınar Mahallesi 115. sokakta ikamet eden yakınları acı haberle yıkıldı. 
Fuat-Şehriban Akın çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan İbrahim Akın’ın yol izni için yarın Bursa’ya geleceği Bursa’da 3 gün izin yaptıktan sonra Şırnak’a göreve gideceği öğrenildi.

"Ağabeyine vasiyet etmiş"

Şehit polis memuru Akın’ın ağabeyi Ali Akın’a bir ay önce mektupla vasiyetini gönderdiği ortaya çıktı. Şehit polis memurunun yazdığı mektupta borcunun olduğu kişileri kaleme alıp ağabeyine "Sana vasiyetim borcumu öde" dedikten sonra hesabına para gönderdiği öğrenildi. Ağabey Ali Akın’ın kardeşinin cenazesini almak için Trabzon’a giderken, şehit polis memuru İbrahim Akın’ın cenazesinin yarın Bursa’ya getirileceği öğrenildi.







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler