Trabzon'un o mahallesinde yeni yollar açıldı

Trabzon'da Çukurçayır mahallesinde yeni yollar hizmete açıldı.

Trabzon'un o mahallesinde yeni yollar açıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahallelerdeki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’nde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak için kentin batısına açılan bin 500 metrelik Cephanelik Caddesi eski barınak yolu ile doğuya bağlanan bin metrelik Ormanyolu Caddesi yolu onarılarak asfalt döküldü. Bu yolların hizmete alınmasıyla bölge trafiğinde rahatlama sağlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Ulaşıma aldığımız Cephanelik Caddesini kullanan vatandaşlarımız direk Bahçecik ve Erdoğdu mahallelerinden Tanjant’a, Ormanyolunu kullanan vatandaşlarımız ise Değirmendere’ye ulaşabilmektedirler” dedi

Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Temel Sungurlu yapılan çalışmadan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Muhtar Sunguroğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na bu sorunu ortadan kaldırdığı için mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Trabzon'un o mahallesinde yeni yollar açıldı

Trabzon'un o mahallesinde yeni yollar açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber