Trabzon'un o mahallesinde asfalt sevinci

Ortahisar Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon'un o mahallesinde asfalt sevinci
Ortahisar Belediyesi, Akoluk Mahallesi'nde büyük çaplı asfaltlama çalışmasına imza attı. Çok geniş bir yol ağına sahip Akoluk Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmaları mahalleliyi memnun etti. 

TEK DERDİMİZ SİZİN RAHATINIZ

Belediye tarafından asfaltlanan yolun açılışında konuşun Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Yol gibi hayırlı bir hizmeti açmanın mutluluğunu yaşıyorum" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Gördüğünüz gibi hiçbir sözümüzü havada bırakmadık. Göreve gelmeden önce sizlere bir söz vermiştik. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasında durduk. Bu yaptığımız hizmetleri gördükçe de mutlu ve huzurlu oluyorum. Kendimi, görevimi yapmış hissediyorum. Bu mahallemizde yaptığımız 7 km'lik asfaltlamayla işimiz bitmiş değil. Yapacağımız daha çok iş var. Sizler hizmetin en iyisine, en güzeline layıksınız. Bizler inancımız gereği, halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışıyla ifa ediyoruz. Cenabı Allah, size hizmet etmeyi nasip ederse hizmet edebilirsiniz. Bize de bu hizmet makamı nasip oldu. Bu mahallemizde altyapı ve yol hizmetlerinde geri kalmıştık. Çok geniş bir yol ağı olan bölgemiz. Söz verdiğimiz gibi bütçemizden çok önemli payları bu bölgelere ayırdık. Görev süremiz bitmeden de yollarımızı asfaltıyla, betonuyla daha sorunsuz bir hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Tek derdimiz sizin rahatınız. Sizlere ne kadar hizmet etsek de hakkınızı ödeyemeyiz. Elimden geldiğince de görev sürem boyunca bu hizmetleri yapmaya devam edeceğim. Tabi ki bu hizmetler tek başına olmuyor. Arkamızda bir destek var. Sizlerin ve partimizin her manada desteğini aldık. Temel Başkanımıza ve yönetimine ayrıca Ankara'ya her gittiğimiz de bizleri boş çevirmeyen Sayın Bakanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum."

SİZİNLE ÖNÜMÜZ AÇILDI

Yol ağlarının geniş olması dolayısıyla hizmet bakımından bazı mahallelerden geri kaldıkların belirten  Akoluk Mahallesi Muhtarı Halit Halis Çavdar, son yıllarda yapılan hizmetlerle birlikte bu durumun değiştiğini söyledi.

Çavdar, "Sizler, Başkanım ve başkan yardımcılarımız bizler için büyük bir şanssınız. Allah razı olsun sizlerden. Buraları çok iyi biliyorsunuz. Sizinle birlikte önümüz ve ufkumuz açıldı. Siz varken, bu işlerin 2019'a kadar biteceğini biliyorum. Başkanım, bize 2014 şöyle bir söz vermişti. Bütün mahalleler Akoluk dahil sıfır problem olacak dediniz. Sizin ve başkan yardımcılarımızın samimiyetine çok güveniyorum. Allah utandırmasın. Mahallemizde yapılan yol genişlenme çalışmalarında vatandaşlarımızın muvaffakiyetnamesini  aldık. Hepsi buna razı oldu. Yollarımız hem asfaltlandı hem de daha geniş oldu. Çok daha güzel bir hale geldi. Bundan sonra da mahallemizde Belediyemiz bu şekilde vatandaşlarımızın onayını ve desteğini alarak çalışmalarını sürdürecektir." dedi.  

POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIK

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında Akoluk ve Çağlayan gibi yol ağı çok geniş olan mahallelere pozitif ayrımcılık yaparak eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını dile getirerek, "15 Temmuz sürecinde gördük ki; bu millete ne kadar hizmet edersek edelim, azdır. Çünkü, bu milletin 15 Temmuz'da vatanına nasıl sahip çıktığını hepimiz gördük. Canlarını verdiler, şehit oldular. Bu manada bu millete vefa borcumuz var. Bunu da hizmet olarak yerine getireceğiz. Muhtarlarımızla teşkilatlarımızın ve belediyemizin yapmış olduğu toplantılarda Akoluk ve Çağlayan Vadisi'nde yol ağının geniş olması dolayısıyla ihmal edilen yerler vardı. O nedenle bu bölgeye pozitif ayrımcılık yapmaya gayret ettik. İnşallah, Akoluk ve Çağlayan Mahallesi'nde görev süremizin sonunda yol problemlerini tamamen bitirmiş olacağız." sözlerine yer verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler