Trabzon'un Kurtuluşu kutlandı

Trabzon'un Kurtuluşu'nun yıl dönümünde çelenk sunma töreni yapıldı.

Trabzon'un Kurtuluşu kutlandı

Trabzon’un düşman işgalinden kurtarılışının 102. yıl dönümü, 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı (Meydan Parkı) ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Sabah saatlerinde Meydan Parkı’ndaki Atatürk anıtına valilik ve büyükşehir belediyesi çelenklerinin sunumuyla başlayan etkinliklerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kurtuluş yıl dönümünü dolayısıyla Vali İsmail Ustaoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na tebrik mesajı gönderdi.

Çelenk sunma törenine, Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, il protokolü, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde devam eden kutlama etkinliklerinde ise saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, protokol konuşmalarını takiben, Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi öğrencilerince sahnelenen program ilgiyle izlendi.

102. kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri, günün anlam ve önemine ilişkin yarışmalarda dereceye girenlere, Vali İsmail Ustaoğlu ve il protokolünce ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Trabzon'un Kurtuluşu kutlandı

Trabzon'un Kurtuluşu kutlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler