Trabzon'un konuştuğu cinayeti el svabı çözecek

Cinayetin detayları otaya çıkmaya başladı

Trabzon'un konuştuğu cinayeti el svabı çözecek
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çimenli Mevkiinde meydana gelen cinayetin detaylarına Haber61.net ulaştı.

Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığının yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında gözaltına alınan  ve aralarında tetiği çeken şüpheli şahsında bulunduğu 4 kişi olayı nasıl meydana geldiğini anlattı.
 
İddiaya göre; İşletmede meydana gelen olayda çalışanlar ile tartışan S.Ö.bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Saat 04:00’da işletmenin bulunduğu bölgeye  tekrar gelen S.Ö. şahıslar ile tekrar tartıştıktan sonra işletmeye zarar vererek ayrıldı. İki saat sonra olayın gerçekleşmiş olduğu saat 06:00’da işletmeye tekrar gelen S.Ö’yü gören çalışanlar kendisiyle tartışmaya başlattı.
 
Tartışma sırasında çıkan arbede de belinden silahı çıkaran işletme çalışanlarından bir kişi tetiğe bastı. Tabancadan çıkan mermi S.Ö’ye isabet etti. Vurulduğunu fark etmeyen S.Ö, kendisine ait olan araç ile işletmenin olduğu yerden ayrılırken direksiyon başında baygınlık geçirerek yan kısımda bulunan bariyerlere çarptı.
 
Olayın bilgi vereni olarak gözaltında bulunan S.Ö’nün arkadaşı olduğu öğrenilen kişi 112 ekiplerine bilgi vererek yardım istediği öğrenildi. 112 ekipleri yetişemeden S.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri; 06:00’da meydana gelen silahlı olaydan 15 dakika sonra olay yerine gelerek işletmede bulunan şahısları gözaltına aldı.
 
İşletmenin güvenlik kamerasının bulunduğu bilgisayarı inceleyen Jandarma ekipleri; Silahı ateşlediği şüphelisi 4 kişinin “el svabı” alarak cinayeti kimin işlediğini tespit etmeye çalıştığı öğrenildi. Soruşturma sürdüğü bildirildi.  
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler