Trabzon'un Ayşe'sinden bayram mesajı

Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu yayınladığı mesajla Ramazan Bayramını kutladı.

Trabzon'un Ayşe'sinden bayram mesajı
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Türk ve İslam dünyasının bayramını kutladı.
 
Köseoğlu, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar milletleri birbirine bağlayan kardeşlik duygularının pekiştirilmesini sağlayan bizi ortak bir kültür olarak var eden ve aynı geleceğe yürümemizi sağlayan araçlardır. Terör saldırılarıyla canımızın çok yandığı bu son günlerde, bayramın manevi huzurunun ve yayacağı birlik beraberlik ortamının, terörün amacına ulaşmasını engellemesini bizi birbirimize daha çok kenetlemesini ümit ediyorum. Bayramların kardeşliği perçinleyen bu ruhu ve milletimizin sahip olduğu sıla-ı rahim kültürü sayesinde terörün hevesini her defasında kursağında bırakmıştır ve bırakmaya da devam edecektir. Akrabası, arkadaşı, komşusu, meslektaşı, din kardeşi ile muhabbeti kesmemesini ve onların kusurlarını örtmesini öğütleyen İslam medeniyetinin var olduğu bu kadim topraklara nifak tohumu ekmek isteyenler hain emellerine, milletimizin ve İslam aleminin üstün feraseti sayesinde ulaşamamıştır ve bundan sonra da rabbimin izniyle ulaşamayacaklardır.”
 
MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ KUCAKLIYORUZ
 
“Yerinden yurdundan edilmiş milyonlarca Müslüman bu bayramı buruk bir şekilde karşılamaktadır. Dün olduğu gibi bugün de onlara karşı vicdani sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz. Bu bayram vesilesi ile yeniden millet olarak yurdumuzda misafir olan tüm Müslüman kardeşlerimizi sevgi ve muhabbet ile kucaklıyoruz. Bu mübarek günlerin başta ülkesinde çatışmaların devam ettiği mülteci kardeşlerimizin ülkeleri olmak üzere tüm İslam alemine ve ülkemize birlik, beraberlik ve barış ortamının gelmesine vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Bu düşüncelerle; İslam coğrafyasının ve ülkemizin acılarla boğuştuğu bu günlerde Ramazan Bayramının yayacağı manevi iklimin bir nebze de olsa gönüllerde ferahlama sağlaması ümidi içinde aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramının mübarek olmasını diliyorum. Terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber