Trabzon'un Araklı İlçe Kaymakamı tutuklandı 

Trabzon'un Araklı İlçe Kaymakamı olarak görev yaparken Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Samsun Adliyesine sevk edilen şahıs, mahkemece tutuklandı. 

Trabzon'un Araklı İlçe Kaymakamı tutuklandı 

Trabzon'un Araklı İlçe Kaymakamı olarak görev yaparken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 21 Mayıs günü gözaltına alınan ve daha sonra da açığa alınan İ. H. Ş., Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Samsun TEM Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan ve örgütün gizli haberleşme ağı olan 'ByLock' kullandığı tespit edilen İ. H. Ş., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan Samsun Adliyesine çıkarıldı. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ş., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber