Trabzon ulaşımına uygulama kolaylığı

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara toplu taşımacılıkta kolaylıklar sunmaya devam ediyor.

Trabzon ulaşımına uygulama kolaylığı
Vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için il genelinde ulaşım ağını her geçen gün daha da genişletmesinin yanı sıra, akıllı bilet satış sistemi bulunan tüm otobüslerini, güvenliği tam olarak sağlamak ve şikâyetleri ortadan kaldırmak amacıyla kamera sistemi ile donatan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımacılık hizmetinden yararlanan vatandaşlara kolaylıklar sunmaya devam ediyor.
 
Google Play Store’da yer alan “Asis Akıllı Bilet” uygulamasını indiren vatandaşlar ekranda ‘Trabzon’u seçtikten sonra il genelindeki Trabzon Ulaşım Kart yükleme yerlerini liste ya da harita üzerinden rahatlıkla görebiliyor. Ayrıca söz konusu uygulamada kart numarası girilerek kalan bakiye kontrolü rahatlıkla gerçekleştirilebiliniyor.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin resmi web sitesi olan www.trabzon.bel.tr adresinden de bu işlemler rahatlıkla yapılabiliniyor.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler