Trabzon ulaşımına 20 yeni otobüs

Trabzon'da toplu ulaşım için kullanılmak üzere 20 yeni otobüs alınacak.

Trabzon ulaşımına 20 yeni otobüs

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım filosunu 20 yeni otobüs ile güçlendirmek üzere meclis kararı aldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda 20 yeni otobüs alınmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hal-i hazırda büyükşehir belediyesi toplu ulaşım filosunda farklı tip ve kapasitelerde 172 otobüsle taşıma hizmeti verdiklerini bildirdi. 

Toplu ulaşımda Trabzon halkına en iyi hizmeti verebilmek için otobüs filosunun güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Zorluoğlu şöyle konuştu:

“Yakın zamanda 20 yeni otobüs satın alarak halkımızın hizmetine sunacağız. Böylece bu alanda halkımızın taleplerine önemli ölçüde cevap vererek toplu taşıma hizmetimizde de konfor ve kalite artışı sağlayacağız. Yeni otobüslerimiz çevreye duyarlı ve engelli vatandaşlarımıza uyumlu olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler