Trabzon uçuşlar iptal edildi

Trabzon'da çoğu uçuş iptal edildi.

Trabzon uçuşlar iptal edildi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Havaliamnında bir çok uçuşta iptaller yaşanıyor.

Türkiye'de dün akşam saatlerinde başlayan ve bir çok kritik noktanın kapatıldığı askeri kalkışım hareketi sonrasında bugün de bazı uçuşlarda iptaller yaşanıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanında yaşanan olaylar nedeniylwe işleyişin normal seyrine dönmemesi nedeniyle Trabzon'da yapılaması gereken bazı uçuşlarda iptaller yaşanıyor.

Belli oranda uçuşlara izin verilirken Slovakya'da yaptığı kamp sonrasında bugün gece saatlerinde Trabzon'a dönmesi beklenen Trabzonspor kafilesini taşıyan uçağada izin verileceği öğrenildi.

İSTANBUL'DA DA BİR ÇOK UÇUŞ İPTAL

İstanbul'da Atatürk Havalimanı ve Sabiha gökçen Havalimanı'nda da çok sayıda uçuşun iptal edildiği belirtildi.

THY'DEN AÇIKLAMA

THY yaşanan iptaller nedeniyle açıklama yayınladı.

Yayınlanan açıklamada, "Türkiye, milletin iradesi ile özgürlük ve demokraside daha da güçlenerek yeni bir güne uyanmıştır.Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonumuz yeniden başlamıştır. 16 Temmuz 2016 saat 14.30 itibari ile tüm uçuş operasyonumuz normal seyrinde icra edilmektedir. Yolcularımızın bilet işlemlerine dair bilgilendirmeleri ve iptal edilen/ertelenen seferlerimize ait detaylı bilgiyi web sitemizden takip etmelerini rica ederiz. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, aksaklıklardan dolayı anlayış gösteren yolcularımıza teşekkür ederiz. Değerli yolcularımıza ve aziz milletimize saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi.

TRABZON İÇHAT GELİŞ UÇUŞLARI



TRABZON İÇ HAT GİDİŞ



İSTANBUL UÇUŞLARI








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber