Trabzon'u ağlatan kazada acı gelişme

İki kız kardeş, kardeşlerinin öldüğünden habersiz...

Trabzon'u ağlatan kazada acı gelişme
Trabzon'da geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Elif (30) ve Birsen Demir (23) adlı kardeşler aynı kazada hayatını kaybeden Asiye Demir Solak ve Ayşegül Demir adlı kardeşlerinin ölümden habersiz olduğu ortaya çıktı.

İki ayrı hastanede tedavi altında tutulan ve hayatı tehlikeyi atlattığı belirlenen Birsen ve Elif Demir’e kardeşlerinin öldüğünü söylemeye kimse cesaret edemiyor. 

İKİ KARDEŞ AYRI HASTANEDE BULUNUYOR

Birsen Demir’in kalçasının, Elif Demir’in ise burnunda kırık olduğu belirlendi. Hastanede gözlerini açan iki kardeş, aile üyelerine kardeşleri Asiye Demir Solak ve Ayşegül Demir’i sorduğu öğrenildi. Aile üyelerinin de ölen iki kız kardeşin tedavi altında bulundukları söylediği ortaya çıktı. Tedavisi devam eden iki kız kardeşe ölüm haberinin hastane taburcu işlemleri sırasında doktorlarla birlikte verilmesinin planlandığı belirtildi.                                 
Trabzon'daki trafik kazasından yaralı kurtulan iki kız kardeşe aynı kazada hayatını kaybeden kız kardeşlerinin öldüğü haberi bir türlü cesaret edilip söylenemiyor. Tedavisi devam eden iki kız kardeşe ölüm haberinin taburcu işlemleri sırasında doktorlarla birlikte verilmesinin planlandığı öğrenildi. 

ÖLÜM HABERİNİ KİM VERECEK?

Trabzon'da iftar vakti 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralı kurtulan Elif ve Birsen Demir adlı iki kız kardeş, aynı kazada hayatını kaybeden ve toprağa verilen Asiye Demir Solak ve Ayşegül Demir adlı iki kız kardeşlerinin ölümden habersiz olduğu ortaya çıktı. İki ayrı hastanede tedavi altında tutulan ve hayatı tehlikeyi atlattığı belirlenen Birsen ve Elif Demir'e, kardeşlerinin öldüğünü kimse söyleyemiyor.

AYRI HASTANEDE TEDAVİ SÜRÜYOR

Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi’nde tedavisi süren Birsen Demir'in kalçasının kırık olduğu öğrenildi. Ameliyat edilen Birsen Demir’in iki gün içerisinde hastaneden taburcu olması bekleniyor. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde tedavi altında tutulan Elif Demir'in ise burnunda kırık ve karaciğerin de hasar olduğu ileri sürüldü. Elif Demir’in tedavisinin bir süre daha devam edeceği belirtildi.

DOKTORLA BERABER SÖYLENECEK
 
Kazadan sonra hastanede gözlerini açan Birsen ve Elif Demir adlı iki kız kardeş, aile üyelerine kendileriyle birlikte aynı araçta bulunan kardeşleri Asiye Demir Solak ve Ayşegül Demir'i sorduğu öğrenildi. Aile üyelerinin de ölen iki kız kardeşin tedavi altında olduklarını söylediği belirtildi. Tedavisi devam eden iki kız kardeşe ölüm haberinin hastane çıkışında doktor eşliğinde verilmesinin planlandığı ortaya çıktı. 

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber