Trabzon turizmi bir araya geldi

Trabzon Akçatepe Restaurantta gerçekleşen iftar yemeğinde, yaklaşan turizm sezonu öncesinde tanıtım başta olmak üzere yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Trabzon turizmi bir araya geldi
Trabzon'da turizm sektörü temsilcilerinin katılımıyla Akçatepe Restaurant İşletmesinin ev sahipliği yaptığı ve Trabzon Holiday Homes&Villas İşbirliği ile iftar yemeği programı düzenlendi.
Trabzon Akçatepe Restaurantta gerçekleşen iftar yemeğinde, yaklaşan turizm sezonu öncesinde tanıtım başta olmak üzere yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İftar yemeğinde  görüşlerini bildiren Akçatepe Restaurant ve Dağ Evleri İşletme Sahipleri Ali Kolot ve Selim Çelik; işletmemizde verdiğimiz iftar davetine Trabzon Turizm temsilcilerinin yoğun katılımdan dolayı çok  mutluyuz memnunuz. Onun akabinde Trabzon Turizmi sürecine  baktığımızda sadece yaz ayına odaklanmadan, bunun kış ayının olduğunu kış turizminin geliştirilmesi ile ilgilide çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu iftar yemeği  toplantısından çok çok memnun kaldık. Burada dikkat etmemiz gereken konular, dışardan gelen yabancı yatırımcıların önerilerini görüşlerini, dikkate almamızda fayda var. Onların görüşleri doğrultusunda muhakkak eksikliklerimiz vardır. Onların istekleri doğrultusunda neler yapabiliriz konusu bu ve buna benzer  toplantılar  bizler için çok önemli. Umarım bu tür birliktelikler  sürekliliğini beraberinde getirir” şeklinde konuştular. 

İftar Yemeğinde Trabzon Holiday Homes&Villas İşletme Sahibi Faruk KESKİN Dünya olarak önemli bir dönemden geçiyoruz.. Onun için bu tür  toplantılar çok  önemlidir  O nedenle bu dönemde birliğimiz ve beraberliğimiz için  önemli olan bu tür davetlere gidip  hem kardeşliğimizi pekiştirmek, hem da dayanışma ve iş birliğimizi pekiştirmek zorundayız. Trabzon’a gelen yerli veya Ortadoğu menşeeli kişiler geldiği bölgeyi tamamen dolaşıyor. Burada turizmi bölgesel manada irdelemeliyiz. Arap misafirlerimiz Trabzon’u sevdiler,. Bizim Körfez Ülkeleriyle potansiyel müşterilerimiz, dostluklarımız, istişarelerimiz var. Bundan sonra da böyle olacak. Ama işi biz kalite manasında tüm Trabzon Turizm temsilcileri olarak  daha yükseğe taşımalıyız Bu manada bu tür organizasyonlar her zaman çok önemlidir. Bu organizasyona vesile olan ve bizlere ev sahipliği yapan Akçatepe Restaurant İşletme Sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Umarım bu tür birliktelikler örnek teşkil eder. Bugün her zamankinden daha çok birlikteliğe ihtiyacımız var diye konuştu.
Akçatepe Restaurant İşletmesinin Ev Sahipliği yaptığı iftar yemeğine
Çok sayıda, Turizm Acenta temsilcileri, otel yetkilileri ve turizmciler katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber