Trabzon turizmde hizmet kalitesini tartıştı

Trabzon'da turizmde hizmet kalitesi masaya yatırıldı.

Trabzon turizmde hizmet kalitesini tartıştı

Trabzon’da turizm sezonunun açılmasının ardından düzenlenen toplantıda, sektörde hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.


Trabzon Valisi Yücel Yavuz, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili sektör temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Valilikte yapılan toplantıda konuşan Vali Yücel, Trabzon’un turizm alanında yukarı doğru ivme gösterdiğine dikkat çekerek, "Bütün sektörler çok iyi bir çalışma içerisinde. Trabzon turizm alanında yukarı doğru bir ivme kazandı. Turizm sektöründe hizmet sunan bütün birimler artık büyük bir motivasyon içinde olmalıdır. Yani en iyi hizmeti sunmalıdır. Gelen misafirimiz en iyi şekilde ağırlanmalı ve dönüşte seneye mutlaka yine geleceğim, arkadaşlarıma söyleyeceğim diyebilmeli. Bunu sağlamak için de değişik yol ve yöntemler izlensin istiyoruz” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler