Trabzon Tünel Akvaryum kaç kişi ziyaret etti?

Trabzon Tünel Akvaryumu ziyaret eden kişi sayısı belli oldu.

Trabzon Tünel Akvaryum kaç kişi ziyaret etti?

Trabzon’da Tünel Akvaryumu açıldığından beri ziyaret eden kişi sayısı belli oldu.

Ortahisar Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumunda CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin Tünel Akvaryum ile ilgili Başkan Ahmet Metin Genç’e soru yöneltti.

Şahin, "Pelitli’de kentsel dönüşüme TOKİ Müdahil olacak mı? Orada arsa oluşturup satacak mısınız?

Tünel Akvaryum açıldı. İyi olmuş. Trabzon'a güzel bir hizmet olmuş. 1,5 ayda ne kadar biletli gitti? Giderleri karşılayabiliyor mu?” dedi.

Başkan Ahmet Metin Genç, Şahin’in soruları üzerine yaptığı açıklamada  “19 Mayıs - 3 Temmuz arasında 70 bin 458 kişi ziyaret etmiş. Hafta içi 1000 hafta sonu 2 bini geçiyordu ziyaretçiler. Okullar kapandı ziyaretçi profili değişti ama Geçen hafta sonu 980 ziyaretçi vardı 200'ü yabancı turistti.

Pelitli ve çağlayanı çevre bakanımızla görüştüğümüzde biz çömlekçiye odaklanalım siz oraya bakın dediler. Biz de Orkenti kurduk. TOKİ şuanda yok. Ama risk olursa TOKİ dereye girebilir. O opsiyonumuz var. Bu konuda Türkiye de en iyi kurum TOKİ" İfadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber