Trabzon trafiğinde Radar ve Alkol uygulaması - 135 araca 53Bin TL ceza…

Trabzon trafiğinde radar ve alkol uygulaması yapıldı.

Trabzon trafiğinde Radar ve Alkol uygulaması - 135 araca 53Bin TL ceza…

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da gerçekleştirilen trafik uygulamasında yapılan alkol ve radar denetimlerinde 135 araca 53 Bin TL ceza kesildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan Radarla Hız Denetim ve Kontrollerinde toplam 306 araç sorgulandı.

7 Araca Muayene süresini geçirmek, 73 araca hız sınırını %10 aşmak, 10 araca hız sınırını %30 aşmak, 5 araca hız sınırını %50 aşmak ve 1 araca ise diğer maddelerden olmak üzere, toplam 106 araca 31 Bin 412 TL Cezai İşlem uygulandı.

Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince "Alkol Etkisi Altında Araç Kullanımına" yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde ise toplam 441 araç sorgulandı.

8 Araca/Sürücüye Alkollü Araç Kullanmak, 6 Araca/Sürücüye Muayenesi Yapılmamış Araçla Trafiğe Çıkmak, 15 Araca/Sürücüye Diğer maddelerden olmak üzere, toplam 29 Araç/Sürücüye 21 Bin 898 TL Cezai İşlem uygulanırken, 7 araç trafikten men edildi, 8 Sürücü Belgesi ise “Alkollü Araç

Kullanmaktan geri alındı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber